Szolgáltatások
Teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésedre: helyszíni felmérés, ingyenes árajánlat készítés, szaktanácsadás, a nyílászárók bemutatása kiállítótermünkben, helyszínre szállítás, szakszerű, gyors beépítés.
Rövid szállítási határidő
Partnereink, munkatársaink szakmai ismeretein és tapasztalatain alapuló szaktanácsadással, gyors ajánlatkészítéssel, akár két héten belüli szállítási határidővel állunk rendelkezésedre.
Beépítés
A beépítést végző munkatársaink - csere esetén - a régi szerkezeteket kibontják, az új nyílászárókat szakszerűen beszerelik. Amennyiben szükséges, a szerelési hézagok takarását, és a teljes helyreállítást is elvégzik. Gondoskodnak a kibontott szerkezet elszállításáról. Neked csak az új nyílászárók biztosította kényelmet kell élvezned!
Garanciavállalás
Szakszerűen beépített termékeinkre 7 év garanciát vállalunk, mely 2 év jótállásból és az azt követő 5 év szavatosságból áll. Nyílászáróink gyártásánál a legapróbb részletekre is odafigyelünk, ez a biztosítéka a tartós és megbízható működésnek ablakaink hosszú élettartama alatt.
© 2018 Hevestherm Kft. Minden jog fentartva
3360 Heves, Egri út 18. • Telefon: +36 20 286 8888 • E-mail: info@hevestherm.hu

Adatvédelmi tájékoztató   •   Kapacitásbővítő beruházás