Élhető jövő
Mindaz a hitvallás és cselekedet, ami ma jellemez minket, jelentősen meghatározza a holnap generációjának mindennapjait. A Hevestherm tudatos megoldásokkal és felelős szemlélettel dolgozik egy szerethető és élhető jövőért.
2020. október 2.
Békéscsabai Partnerünkkel, a Nyílászáró Galériával közösen kötöttünk együttműködési megállapodást a BRSE röplabda szakosztályával. Most már a békéscsabai röplabdás lányok is segítenek a HEVESTHERM nyílászárók népszerűsítésében.
2020. szeptember 25.
Sok sikert kívánunk a Kispest Női Kézilabda Klub csapatának!
2019. szeptember 27.
Már hagyomány nálunk, hogy tavasszal és ősszel sütögetést szervezünk munkatársainknak. Így volt ez idén is. A múlt hétvégén sültek a csirkemell, a sertéstarja, és az erdélyi szalonna szeletek Hevesen.
2019. augusztus 26.
Dunaújvárosi partnerünkkel a Penetele Ablakkal közösen támogatjuk a magyar első osztályban szereplő Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia női kézilabda csapat működését. Bízunk benne, hogy az együttműködés segítséget nyújt mind a csapat, mind a dunaújvárosi partnerünk fejlődéséhez.
2019. augusztus 14.
Már több mint 5 éve működik az NKE SE. Szívügyünknek érezzük az olyan szervezetek támogatását, melyek a mai digitalizált világban arra ösztönzik a fiatalokat, hogy minél többet mozogjanak, sportoljanak.
2019. augusztus 6.
A Fekete Laci szervezésében lebonyolított rendezvény egyik fő támogatója a Hevestherm is jelen volt. Büszkék vagyunk rá, hogy egy Hevesthermes kollégánk, Szatló Attila is részt vett a megmérettetésen.
2019. július 8.
Egy SPARTAN versenyző nem puhány. A szintidőre teljesítendő akadályversenyen, Zsolt a 14 km-es távon 2 óra 56 perc 33 mp idő alatt a 24. helyezést érte el, Zalán pedig a 2. helyezett lett a 14 km-es távon 2 óra 6 perc 12 mp időeredményével. Gratulálunk a sikeres szerepléshez! Bátorság, Kitartás, Szenvedély, - ezek a szavak illenek leginkább egy Spartanra Minőség, Megbízhatóság, Innováció. - ezek a kifejezések pedig egy Hevestherm nyílászáróra :-)
2018. szeptember 9.
A GEMMA Fejlesztő Iskola fogyatékkal élő gyermeket nevelő családoknak nyújt segítséget.
2018. szeptember 8.
A Hevestherm Kft. elkötelezett támogatója a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Tonfa Szakosztályának.
2018. szeptember 7.
Támogatunk és szurkolunk!
© 2018 Hevestherm Kft. Minden jog fentartva
3360 Heves, Egri út 18. • Telefon: +36 20 286 8888 • E-mail: info@hevestherm.hu

Adatvédelmi tájékoztató   •   Kapacitásbővítő beruházás