Kapacitásbővítő beruházás
PROJEKTINFORMÁCIÓK
GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02604
A HEVESTHERM HEVESI-HÚS Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata
 • a kedvezményezett neve:HEVESTHERM HEVESI-HÚS Gyártó és Kereskedő Korlátolt Felelősségű Társaság
 • a fejlesztés tárgya, célja: Technológiai fejlesztés a HEVESTHERM HEVESI-HÚS Kft-nél
 • elszámolható összköltség: 220 401 040 Ft
 • támogatás összege:154 280 728 Ft
 • a támogatás mértéke: 70,00%

Projekt tartalmának bemutatása:

A beruházás a fő tevékenységünket a műanyag ajtók és ablakok gyártásának fejlesztését szolgálja. A CNC vezérelt PVC vágó és megmunkáló központ szinte minden profilt képes megmunkálni nyersen, illetve acél merevítéssel ellátott állapotában is, vagyis a jelenlegi 3 db pazarló berendezés helyett egy gép képes lenne a munka 90% át elvégezni optimalizáltan, emberi hiba mentesen. A beszerzéssel javul a rendelkezésre álló humánerőforrás optimális kihasználása, valamint csökken az energiafelhasználás.

A 2 pontos hegesztőautomatára azért van szükség, mert a profil rendszerek fejlődésével a meglévő hegesztőautomatánk már nem tudja kiszolgálni az igényeinket, mivel a keresztmetszeti méreteket, valamint a nagy nyílászáró fesztávok támasztotta igényeket már nem tudja teljesíteni.

5 fő munkavállalónk részére időgazdálkodási képzést biztosítunk a hatékonyabb munkavégzés érdekében. A beruházás keretében megvalósuló szervezetfejlesztési tanácsadás során felmérik cégünk jelenlegi állapotát, a külső és belső erőforrásokat és kockázatokat. Ebből megállapítható az elvárt növekedés, annak üteme és mértéke, a megoldandó problémák és az elérendő célok. Az egyértelmű rendszerek, feladat- és felelősségi körök megállapítása javítja a termelés minőségét, csökkenti a külső és belső konfliktusokat, és támogatja a növekedést.

 • a projekt befejezési dátuma: 2023. május 03.
 • a projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02604
PROJEKTINFORMÁCIÓK
GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00371
A HEVESTHERM Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata
 • a kedvezményezett neve:HEVESTHERM Műanyag nyílászárókat gyártó és forgalmazó Korlátolt felelősségű társaság
 • a fejlesztés tárgya, célja: Technológiai fejlesztés a HEVESTHERM Kft-nél
 • elszámolható összköltség: 178 799 210 Ft
 • támogatás összege: 125 159 447 Ft
 • a támogatás mértéke: 70,00%

Projekt tartalmának bemutatása:

A projekten belül technológiai fejlesztéseket, környezettudatos megoldások alkalmazását, a humánerőforrásaink egy részének képzését és tanácsadási szolgáltatás igénybevételét valósítjuk meg. Beszerzésre kerül egy SMK-506+EPA-579 4 fejes hegesztő+CNC saroktisztító, amely kifejezettem PVC ablakok profiljainak hegesztésére, ill. tisztítására fejlesztett összetett gépcsoport. Ez a gép a társaságunk által használt profilok szinte mindegyikét képes megmunkálni, így gazdaságosabbá válik a gyártás, precízebb, s a környezetterhelés is jelentősen csökken.

A technológiai fejlesztésé részeként megvásárlunk 1 db DSA 1600 Automata csavarozót, 1 db oszlopos darut és 1 db AELO-LIFT horogra akasztható mobil vákuum emelőt. Az oszlopos daru beszerzése egy jelentős innováció lesz cégünknél, jelenleg még ilyen eszközzel nem rendelkezünk. Az lesz a feladata, hogy az állványon egymásra támasztott 25-300 kg tömegű üvegeket úgy tudjuk leszedni egymásról, s beletenni az ablakkeretekbe, hogy a nagy súly alatt ne rokkanjanak meg az emberek, a teher alatt labilissá válva balesetet ne okozzanak, s nem utolsó sorban az üvegt ne törjék el.

A világításkorszerűsítés és a napelemes rendszer használata a környezettudatosság és a költséghatékonyság érdekében történik.

5 fő munkavállalónk részére kompetencia képzést szeretnénk biztosítani a hatékonyabb munkavégzés érdekében, valamint szervezetfejlesztési tanácsadást veszünk igénybe a hatékonyabb működés elérése érdekében.

 • a projekt befejezési dátuma: 2024. január 16.
 • a projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00371
PROJEKTINFORMÁCIÓK
GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00032
A HEVESTHERM Kivitelező Kft. modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztési pályázata
 • a kedvezményezett neve: HEVESTHERM Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaság
 • a fejlesztés tárgya, célja:Technológiai fejlesztés a HEVESTHERM Kivitelező Kft-nél
 • elszámolható összköltség: 173 984 602 Ft
 • támogatás összege:121 789 221 Ft
 • a támogatás mértéke: 70,00%

Projekt tartalmának bemutatása:

Mindennapos feladataink ellátásához szükségünk van több homlokvillás targoncára a telephelyen történő belső logisztikához, ezért a projekt keretében beszerzésre kerül egy Yale gyalogkíséretű elektromos targonca. Továbbá az eszközparkunk bővítését célozza a ZSA263 CNC szabászközpont megvásárlása. A gép PVC szál profilok darabolását végzi oly módon, hogy egy 20 db-os tárra az optimalizáló szoftver mellyel össze van kötve a gép, bekéri a megfelelő profilokat. A profilokat fölismeri, megfogja, s teljesen automatikusan megfelelő méretűre darabolja. Kimunkálja a furatokat, marásokat, zár, kilincshelyeket. Ez a berendezés a már beszerzett megmunkáló központtal karöltve teszi tejessé a PVC darabolási műveleteket. Gyors, pontos, hibamentes munkát végez, a régi manuális, energia, ill. alapanyag berendezések helyett.

600TSE szabászgép egy több mint 20 éves teljesen manuális daraboló gépet vált föl. A daraboló program vezérelten képes az alumínium profilokat darabolni egész kis, néhány mm-es hosszaktól egészen a 13000 mm es darabokig. Rendelkezik kellően nagy vágótárcsával a nagy méretű profilokhoz, ill. hűtő kenő folyadékkal képes alumínium profilt darabolni.

A projekt keretében beszerzésre kerül továbbá egy P104 fúró maró központ a ledarabolt profilokon tökéletes pontossággal képes a zárhelyeket, osztó furatokat, vasalat záró elemek helyét, pántok furatait elkészíteni. Különlegessége, hogy függönyfalak hosszú profiljait is képes megmunkálni, valamint a furatokat, nútokat bármilyen szögben képes elhelyezni, fokozat mentesen.

Mivel társaságunk elkötelezett az innováció, ill. a fenntartható gazdaság mellett, ezért igyekszünk úgy kialakítani a napelem rendszert, hogy lehetőség szerint hosszú távon fejleszthető legyen, s minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjunk.

5 fő munkavállalónk részére kompetencia képzést biztosítunk a hatékonyabb munkavégzés érdekében. Továbbá igénybe veszünk szervezetfejlesztési tanácsadási szolgáltatást.

 • a projekt befejezési dátuma: 2024. január 09.
 • a projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00032
© 2018 Hevestherm Kft. Minden jog fentartva
3360 Heves, Egri út 18. • Telefon: +36 20 286 8888 • E-mail: info@hevestherm.hu

Adatvédelmi tájékoztató   •   Kapacitásbővítő beruházás