Kapacitásbővítő beruházás
PROJEKTINFORMÁCIÓK
GINOP-5.3.12-19-2020-00400
Foglalkoztatásbővítés a Hevestherm Kivitelező Kft.-nél
 • a kedvezményezett neve:HEVESTHERM Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaság
 • A projekt címe:Foglalkoztatásbővítés a Hevestherm Kivitelező Kft-nél
 • elszámolható összköltség: 73 684 800 Ft
 • vissza nem térítendő támogatás összege: 44 210 880 Ft
 • a támogatás mértéke: 60,00%

Projekt tartalmának bemutatása:

A Hevestherm Kivitelező Kft. 2009-ben kezdte meg működését, minőségi műanyag, alumínium nyílászárók, télikertek, függönyfalak gyártásával, értékesítésével kivitelezésével. Cégünk minőségi anyagokból, egyre precízebb gyártástechnológia mellett, a helyszínen is tetten érhető profizmusra törekedve végzi mind a gyártást, mind a kivitelezést. Megalakulásunk óta folyamatos a fejlődésünk, s ma már Magyarország egyik meghatározó vállalata vagyunk ezen a piacon. Nagy hangsúlyt fektetünk az extra magas kategóriájú kivitelezési minőségre, valamint a hozzá tartozó termékkör kialakítására. Jelen pályázat által lehetővé váló beruházással a műanyag nyílászárók gyártása mellett be szeretnénk vezetni az alumínium nyílászárókat. A bevezetés egy jelentősebb gépi beruházást jelent, de mindemelett a foglalkoztatottak számát is bővítenünk kell. A létszámbővítésből jelen pályázat keretében 10 fő A gyártásban 6 fő szakképzett munkavállalót, 1 fő üzemvezetőt, 2 fő gyártáselőkészítőt és 1 fő irodai dolgozót szeretnénk felvenni együttműködve a Hevesi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályával.

A tevékenységeink megfelelő jövedelmezőséggel történő végzéséhez szükséges a meglevő humán erőforrás fejlesztése és a toborzás, kiválasztás útján felvételt nyert új munkatársak magas szintű betanítása, továbbképzése, valamint a fejlődéssel lépést tartó szervezetfejlesztés. A megvalósuló létszámbővítés során hozzájárulunk az új munkavállalók szakmai gyakorlati ismereteinek, munkatapasztalatának javulásához azáltal, hogy a foglalkoztatásuk során megfelelő infrastruktúrát és eszközöket biztosítunk a munkavégzésükhöz, lehetőséget biztosítunk számunkra a folyamatos képzéseken való részvételre, hogy naprakész szakmai ismeretekkel rendelkezzenek.

 • a projekt befejezési dátuma: 2022. július 31.
 • a projekt azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00400
PROJEKTINFORMÁCIÓK
GINOP-1.2.8-20-2020-02585
Technológiai fejlesztés a HEVESTHERM UNIO Kft-nél
 • a kedvezményezett neve: HEVESTHERM UNIO Kft.
 • a projekt címe: Technológiai fejlesztés a HEVESTHERM UNIO Kft-nél
 • elszámolható összköltség: 39 285 750 Ft
 • visszatérítendő támogatás összege: 26 500 000 Ft
 • a támogatás mértéke: 67,45%

Projekt tartalmának bemutatása:
A HEVESTHERM UNIO Kft. minőségi anyagokból, egyre precízebb gyártástechnológia mellett, a helyszínen is tetten érhető profizmusra törekedve végzi mind a gyártást, mind a kivitelezést. Jelen pályázat keretében a Műanyag építőanyag gyártása főtevékenységünket szeretnénk fejleszteni. Alapvetően export gyártással, ill. értékesítéssel foglalkozik a cég. A szigorú fizetési feltételek bevezetése némi piacvesztést eredményezett, de a stabil financiális háttér fontosabb volt, mint a bizonytalan alapokon nyugvó dinamikus fejlődés. Ezzel együtt egy új piaci rés nyílt Magyarországon, mely azon vásárlók igénye, akik a Nyugat-Európára jellemző magas minőségű termékre vágynak, szívesebben választanak hazai gyártót olyan praktikus szempontok alapján, mint egyszerű kommunikáció, helyi jogszabályok, rendeletek, viszonyok ismerete, kapcsolattartás. A minőségi szintet megtartva, ezen vásárlók igényeit kielégítendő egy termékcsoportot hoztunk létre, melyet térben és időben el kell választanunk a jelenlegi gyártástól, de a meglévő infrastruktúrát logikusan kihasználva. Várhatóan ez a szegmens a cégcsoportnak 10-15%-os többletbevételt eredményez majd, mely presztízsnövekedéssel együtt jóval nagyobb sújt fog képviselni a gyártásban. Ez a fejlődési szakasz jelenleg gyorsul, ezért kívánjuk a gépparkot olyan gépcsoporttal bővíteni, mely hosszútávon is kielégítő teljesítményt tud nyújtani mind minőségben, mind kapacitásban. A beszerzésre kerülő eszközök elhelyezéshez szükséges fedett csarnoképület rendelkezésre áll telephelyünkön, az üzemetetéshez szükséges infrastruktúra szintén biztosított. A rendelkezésre álló humánerőforrás rendelkezik azzal a szaktudással, amely a beszerzésre kerülő hegesztő-tisztító sor üzemeltetéséhez szükséges. Az export tevékenységünk évek óta működik, így a személyi feltételek adottak. A humán erőforrás, az azt kiszolgáló számítástechnikai eszközök, szoftverek mind rendelkezésre állnak, csupán a megrendelésállományt kellett biztosítani hozzá, mely szerencsésen, jóformán magától jelentkezett. A COVID19 vírushelyzet miatti visszaesés némi humán erőforrás fölösleget eredményezett, melyet semmiképp sem szeretnénk elveszíteni, így teljes erővel azon vagyunk, hogy a fölvázolt lehetőséget maximálisan kihasználjuk. Bízunk abban, hogy a visszajelzések alapján nem csak megtartani vagyunk képesek a jelenlegi létszámot, hanem növekedésre is képesek leszünk.

 • a projekt befejezési dátuma: 2021. augusztus 17.
 • a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-02585
A HEVESTHERM Műanyag nyílászárókat gyártó és forgalmazó Kft. vissza nem térítendő támogatásban részesült a GINOP-1.2.2-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása című pályázati felhívásra benyújtott pályázatával.

A projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás a HEVESTHERM Kft.-nél
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00834

A projekt célja, rövid leírása:
A Hevestherm Kft.-nél megvalósított beruházás során műanyag építőanyag gyártásához és mozgatásához szükséges eszközök beszerzését valósítottuk meg. A projekt benyújtásával a vállalkozás fő célja, a jelenlegi termelési technológia fejlesztése, a termelés biztonságának és hatékonyságának növelése, további célja, hogy az eszközbeszerzések révén versenyképessége tovább javuljon, mindemellett munkahelymegtartó elképzeléseinek feltételei megmaradjanak, lehetőségeihez mérten a későbbiekben növelje alkalmazotti létszámát.

A pályázat keretében a következő eszközök beszerzése valósult meg:
 • 1 db RAPID DGL 260 típusú dupla gérvágó körfűrész (szabászgép)
 • Online vezérelhető üveglécvágógép (1 db GLS 200-S típusú üvegezőlécvágó körfűrész és 1 db LAEG 2600 típusú üvegléc hosszúságbeállító asztal)
 • 1 db Vákuumos emelő
 • 1 db kézi mozgatású Vákuumos emelő üvegbeépítő berendezés (molnárkocsi)
 • 1 db levegő előkészítő eszköz
 • 15 db ASUS Professional Office számítógép
 • 2 db ASUS Notebook
 • 1 db LG 43" Full HD Smart LED TV
 • 1 db forgódaru beszerzése
 • 1 db URBAN KV2800 prés és 1 db URBAN KV3200 prés
 • 1 db egyedi VISUAL WINDOW ENTERPRISE SZOFTVER beszerzése és bevezetése

A magas minőségű termékek előállításához elengedhetetlen egy professzionális géppark, melyet jelen pályázat keretében fejlesztett cégünk.

A megvalósítás helyszíne: 3360 Heves, Egri út 18.

A projekt bruttó bekerülési költsége: 61 299 681 Ft
A megítélt támogatás összege: 30 649 840 Ft
A támogatás mértéke: 50%
A projekt megvalósításának tervezett ideje: 2017.08.28 – 2018.05.31
A projekt befejezési dátuma: 2018.07.05
A projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás a HEVESTHERM Kivitelező Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 32 939 700Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 60%

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt eredményeként termelésbe állítottunk egy Automata hegesztő és saroktisztító vízszintes sort, melynek elemei: - WM 740 négypontos hegesztőautomata - CS 810 pihentető állomás és kiegyenlítő kerettár - TS 820 robot vezérlésű keretforgató állomás - MC 620 CNC saroktisztító automata.

A gépek üzembe állításával lehetővé vált, hogy cégünk az elsődlegesen végzett kivitelezési tevékenység mellett már gyártó cégként is hangsúlyosabban jelenjen meg a piacon.

A projekt befejezési dátuma: 2016.11.02
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00905
© 2018 Hevestherm Kft. Minden jog fentartva
3360 Heves, Egri út 18. • Telefon: +36 20 286 8888 • E-mail: info@hevestherm.hu

Adatvédelmi tájékoztató   •   Kapacitásbővítő beruházás