H-3360 Heves, Egri út 18. · Telefon: 06 20 318 4629 · Fax: 06 36 545 701 · e.mail: info@hevestherm.hu

Sajtóközlemény

Egészséges életmódra való felhívás a munkavállalók között a hevestherm Kft-nél

2013.09.19.

A HEVESTHERM Műanyag nyílászárókat gyártó és forgalmazó Kft. 9 599 820 forint támogatást nyert el a „Az egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok - lokális színterek” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

A HEVESTHERM Kft.. minőségi műanyag nyílászárók, ajtók, ablakok gyártásával, értékesítésével és beépítésével, valamint árnyékolástechnikai rendszerekkel foglalkozik. A Társaság teljes körű szolgáltatással (helyszíni felmérés, árajánlat készítés, szaktanácsadás, nyílászárók bemutatása kiállító teremben, helyszínre való szállítás, szakszerű, gyors beépítés) áll megrendelői rendelkezésére.

A Társaság számára rendkívül fontos a munkavállalók egészsége. Az egészséges munkavállalók kiegyensúlyozottabb, jobb a teljesítőképességük, ebből kifolyólag egészségprogramot biztosítottunk dolgozóink részére.

Az egészségprogram fókuszában a megelőzés áll. A helyes táplálkozás nehezen megvalósítható az elfoglalt dolgozó számára, sokszor rossz kompromisszumokra kényszerül idő és energia hiányában. A program keretében szervezett, a témakörhöz kapcsolódó 2 db egészségügyi állapotfelmérés, 5 db előadás és a hozzájuk tartozó 1 db csoportfoglalkozás 5 alkalma keretében célunk az volt, hogy felnyissuk alkalmazottaink szemét a kockázatokat illetően és felvértezni őket a megfelelő táplálkozáshoz szükséges információkkal.

A stressz kezelésével, lelki egészség megőrzésével foglalkozó 2 db fórum-, munkacsoport megbeszélésekkel,10 db előadással és a hozzájuk kapcsolódó 2 db csoportfoglalkozás 10 alkalmával, egészségügyi állapotfelméréssel és egészségnappal a célunk az volt, hogy megismertessük a dolgozókat azzal, hogy a munkában és a magánéletben jelentkező stresszt hogyan tudják kezelni. A program során a résztvevők lehetséges alternatívákat tanulhattak a különböző nehéz helyzetek megoldására.

A rendszeres testmozgás körében megrendezett egészségnap, bajnokság sok programjában játékos vetélkedők, bemutatók, sportrendezvények szerepeltek. Az ülőmunkát végző alkalmazottaknak a testmozgás elősegíti a tényleges kikapcsolódását és védi egészségüket. Az egészség projektünk célja a dolgozóink jólétének fizikai és szellemi jólétének növelése volt.
Programjaink sikeresen megvalósultak, cégünk, és alkalmazottaink nagy örömére.

eu_logo_300

 

HEVESTHERM Kft.
Cím: 3360 Heves, Egri u. 18.
E-mail:
Honlap: www.hevestherm.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu